buster
27.09—10.10 2018
billetter
buster
De fleste billetter til festivalens BUSTER-visninger kan kun købes online. Der findes forskellige billetpriser og -typer afhængig af, om du er en skoleklasse, børnehave eller familie. Bemærk, at billetter til skolevisninger IKKE kan refunderes eller ombyttes. 
Billetsalget til skoleprogrammet starter den 18. juni.
Alle andre billetter kan købes fra september.
Skolevisninger & workshops

Skolevisninger og Workshops

Er du skolelærer, har du i hverdagen mulighed for at tage dine elever med ind til en anderledes filmoplevelse. Der findes i alt tre forskellige billettyper og –priser til årets BUSTER-skoleprogram. Alle billetter til skolevisninger kan kun købes online gennem festivalens eget billetsystem og betales med kreditkort eller via EAN-nummer. Gælder dog ikke workshops hos FILM-X.
Skolevisninger er åbne for alle, så du kan også købe billet, selvom du ikke er en skoleklasse.

Priser

Billetter til almindelige skolevisninger koster 17 kr. pr. billet.
Billetter til et workshopforløb koster 600 kr. pr. klasse (inkl. materialer og evt. filmvisning). Vær opmærksom på, at enkelte workshops har andre billetpriser – dette vil fremgå under den enkelte workshopbeskrivelse.
Billetter til lærerworkshops koster 100 kr. pr. billet.


Bemærk

Billetter til skolevisninger kan kun købes, ikke reserveres, og kan IKKE refunderes eller ombyttes. Købslink findes under de enkelte film i programmet.
Betaling med EAN-nummer kan ske til og med den 19. september. Herefter modtages kun kreditkort. Køb derfor dine billetter i god tid, hvis du ønsker at betale med EAN-nummer.
Ved betaling med EAN-nummer pålægges et administrationsgebyr på 50 kr.

OBS: Når du har købt billetter til skolevisninger, modtager du en bekræftelse på dit køb pr. e-mail. Selve billetterne tilsendes til samme e-mailadresse to uger inden festivalen. Billetter til almindelige skolevisninger er unummererede. For at sikre, at klassen kan sidde samlet, opfordrer vi derfor skoler til at komme i god tid.


Workshops i FILM-X

Billetter til workshops hos FILM-X købes gennem FILM-Xs egen hjemmeside, og betales via EAN-nummer. Billetlink findes under programbeskrivelsen for workshoppen ‘Skab film om mødet med det ukendte’.
Billetprisen for denne workshop er 700 kr./klasse.

Har du spørgsmål til billetkøb kan du kontakte festivalen på telefon 3345 4738 eller på mail info@buster.dk. Bemærk at kontoret holder lukket i ugerne 27-29.
Kontakt os venligst, hvis du har elever i kørestol, som har brug for særlig adgang.

Familievisninger

Familievisninger

Billetsalget til familievisninger i weekenden starter i september.

Billetter til familievisninger købes online via vores hjemmeside eller hos den pågældende biograf online, pr. telefon eller i det fysiske billetsalg. Orientér dig under det enkelte arrangement.

Priser

Billetter til ordinære filmvisninger i weekenderne koster 17 kr. pr. billet, hvis ikke andet er oplyst.
Billetter til familieworkshops koster 40 kr. pr. billet.
Udvalgte særarrangementer kan have en forhøjet billetpris. Denne vil altid være udspecificeret under det enkelte arrangement.
Har du spørgsmål til billetkøb kan du kontakte festivalen på telefon 3345 4738 eller på mail info@buster.dk. Bemærk at kontoret holder lukket i ugerne 27-29.

Børnehavevisninger

Børnehavevisninger


Børnehavevisninger er gratis for institutioner og består af kortfilmspakker á 30 min.

Skolebilletter

Billetter til årets skoleprogram kan kun købes online. De kan købes via EAN-nummer til og med 19. september. Herefter modtages kun kreditkort. Bemærk, at billetter købt til skolevisninger IKKE kan refunderes eller ombyttes.

Kontakt

Har du spørgsmål til køb af billetter i skoleprogrammet, kan du kontakte os på telefon 3345 4738 (hverdage kl. 9:00-16:30) eller på mail info@buster.dk.

Kontakt os venligst, hvis du har elever i kørestol, som har brug for særlig adgang.

Bemærk at kontoret holder lukket i uge 
27, 28 og 29.
I uge 27 er det muligt at få svar på spørgsmål pr. telefon på hverdage mellem kl. 10.00-12.00.