cph pix
14.—17. november 2019
2
billet
information
Billetter til årets festival kan købes online eller fysisk i de medvirkende biografer og venues. Her på siden kan du orientere dig om vores forskellige billettyper og rabataftaler.
Almindelig billet

95,-

Gælder til alle ordinære filmvisninger og købes gennem biografernes eget billetsalg, på kino.dk eller via cphpix.dk under de enkelte film.

Bemærk, at enkelte særvisninger kan have en forhøjet billetpris.

Rabatkort

475,-

Køb 6 billetter til 5 billetters pris. Rabatkort købes fysisk hos alle biografer, der viser PIX-film.

Med et rabatkort kan du vælge frit mellem alle ordinære PIX-visninger, og få et af dine rabatklip ombyttet til en billet i den pågældende biografs billetluge. Gælder ikke til arrangementer med en billetpris over 95 kr.

Billetter købt med rabatkort refunderes ikke. 

Filmpas

1500,-

Med et filmpas får du ubegrænset adgang til alle ordinære visninger under festivalen.

Filmpasset er personligt og skal fremvises i biografens billetluge for at indløse en billet til den ønskede film. Gælder ikke til arrangementer med en billetpris over 95 kr.

Filmpasset giver også mulighed for at købe en billet med 20% rabat til alle ordinære visninger, inklusive forestillinger, hvor der allerede er trukket en billet ud med filmpas. Billetter købt med rabat refunderes ikke. Rabatten gælder ikke til arrangementer med en billetpris over 95 kr.

Du kan købe dit filmpas HER.

Filmpas købt i perioden 6. - 13. september kan afhentes den efterfølgende dag hos festivalens administration i hverdagene mellem den 7.-14. september i tidsrummet 12-16. Adressen er Tagensvej 85F, stuen, 2200 København N.

Filmpas købt efter den 13. september kan afhentes fra den 27. september i PIX’s festivalcentrum i Cinemateket, der har åbent fra kl. 11.30-18.00 alle dage under festivalen.

Studie- & seniorrabat

20% = 76,-


Er du studerende eller har rundet de 65 år, så er der penge at spare. Vi giver 20% i studie- og seniorrabat på alle ordinære filmvisninger. Du får altså billetter for 76 kr. så længe du kan fremvise et gyldigt studiekort eller ID, når du køber din billet.

Rabatten kan ikke kombineres med rabatkort eller filmpas og gælder ikke til filmvisninger med en billetpris over 95,-.

Rabatten kan kun indløses i de medvirkende biografers fysiske billetsalg.

Øvrige rabatordninger

20% = 76,-

Er du medlem af Politiken Plus, Cinemateket, Journalistforbundet elle Det Italienske Kulturinstitut? Så trækker vi 20% af billetprisen ved fremvisning af gyldigt ID-kort i biografernes billetsalg.

Som medlem af Cinemateket kan du desuden tage en ven med gratis til alle hverdagsvisninger før kl. 17.00 i Cinemateket.

Rabatten kan ikke kombineres med rabatkort eller filmpas og gælder ikke til filmvisninger med en billetpris over 95,-.

Billetter købt med rabat refunderes ikke.

Kontakt

Har du spørgsmål til køb af billetter, kan du kontakte os på:

Tlf: 33454749
Mail: info@cphpix.dk

Bemærk at købte billetter refunderes ikke.