cph pix
27.09—10.10 2018
2
billet
information
Billetter til årets festival vil kunne købes online eller fysisk i de medvirkende biografer og venues. Her på siden kan du orientere dig om vores forskellige bilettyper og rabataftaler.

Billetsalget til skoleprogrammet BUSTER er startet.
Billetsalget til PIX starter i september.

Tickets for this year's festival will be available online or at the cinemas and venues.
The ticket sale for the school and family programme BUSTER have begun!
The ticket sale for CPH PIX starts in September.

Almindelig billet

Almindelig billet 90 kr.

Gælder til alle ordinære filmvisninger og købes gennem biografernes eget billetsalg, på kino.dk eller via cphpix.dk under de enkelte film. 

Rabatkort

Rabatkort 360 kr.

Køb 5 billetter til 4 billetters pris, og spar 20%. Købes fysisk hos alle biografer, der viser PIX-film.

Vælg frit mellem alle ordinære PIX-visninger i de medvirkende biografer, og få et af dine rabatklip byttet til en billet i billetlugen. Rabatkortet gælder kun til film, som vises i festivalperioden.

Billetter købt med rabatkort refunderes ikke. 

Filmpas

Filmpas 875 kr.

Med et filmpas får du ubegrænset adgang til alle ordinære visninger under festivalen. Du vil ligeledes få rabat på en masse caféer og barer i nærheden af de medvirkende biografer. Bemærk, at det kun er muligt at hente billetter på selve dagen for visningen.

Filmpasset giver også mulighed for at købe en billet med 20% rabat til alle ordinære visninger. Dette kan være en billet til en visning, der allerede er taget en billet ud til med dit filmpas eller til en visning, hvor man ikke vil vente med at sikre sig en billet på selve dagen for forestillingen. Kan ikke kombineres med rabartkort. Man kan ikke refundere billetter købt med rabat.

Du kan købe dit filmpas HER

Skolevisninger & workshops

Skolevisninger og Workshops

Er du skolelærer, har du i hverdagen mulighed for at tage dine elever med ind til en anderledes filmoplevelse. Der findes i alt tre forskellige billettyper og –priser til årets BUSTER-skoleprogram. Alle billetter til skolevisninger kan kun købes online gennem festivalens eget billetsystem og betales med kreditkort eller via EAN-nummer. Gælder dog ikke workshops hos FILM-X.
Skolevisninger er åbne for alle, så du kan også købe billet, selvom du ikke er en skoleklasse.

Priser

Billetter til almindelige skolevisninger koster 17 kr. pr. billet.
Billetter til et workshopforløb koster 600 kr. pr. klasse (inkl. materialer og evt. filmvisning). Vær opmærksom på, at enkelte workshops har andre billetpriser – dette vil fremgå under den enkelte workshopbeskrivelse.
Billetter til lærerworkshops koster 100 kr. pr. billet.


Bemærk

Billetter til skolevisninger kan kun købes, ikke reserveres, og kan IKKE refunderes eller ombyttes. Købslink findes under de enkelte film i programmet.
Betaling med EAN-nummer kan ske til og med den 19. september. Herefter modtages kun kreditkort. Køb derfor dine billetter i god tid, hvis du ønsker at betale med EAN-nummer.
Ved betaling med EAN-nummer pålægges et administrationsgebyr på 50 kr.

OBS: Når du har købt billetter til skolevisninger, modtager du en bekræftelse på dit køb pr. e-mail. Selve billetterne tilsendes til samme e-mailadresse to uger inden festivalen. Billetter til almindelige skolevisninger er unummererede. For at sikre, at klassen kan sidde samlet, opfordrer vi derfor skoler til at komme i god tid.


Workshops i FILM-X

Billetter til workshops hos FILM-X købes gennem FILM-Xs egen hjemmeside, og betales via EAN-nummer. Billetlink findes under programbeskrivelsen for workshoppen ‘Skab film om mødet med det ukendte’.
Billetprisen for denne workshop er 700 kr./klasse.

Har du spørgsmål til billetkøb kan du kontakte festivalen på telefon 3345 4738 eller på mail info@buster.dk. Bemærk at kontoret holder lukket i ugerne 27-29.
Kontakt os venligst, hvis du har elever i kørestol, som har brug for særlig adgang.

Familievisninger

Familievisninger

Billetsalget til familievisninger i weekenden starter i september.

Billetter til familievisninger købes online via vores hjemmeside eller hos den pågældende biograf online, pr. telefon eller i det fysiske billetsalg. Orientér dig under det enkelte arrangement.

Priser

Billetter til ordinære filmvisninger i weekenderne koster 17 kr. pr. billet, hvis ikke andet er oplyst.
Billetter til familieworkshops koster 40 kr. pr. billet.
Udvalgte særarrangementer kan have en forhøjet billetpris. Denne vil altid være udspecificeret under det enkelte arrangement.
Har du spørgsmål til billetkøb kan du kontakte festivalen på telefon 3345 4738 eller på mail info@buster.dk. Bemærk at kontoret holder lukket i ugerne 27-29.

Børnehavevisninger

Børnehavevisninger


Børnehavevisninger er gratis for institutioner og består af kortfilmspakker á 30 min.