cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Anmelderrost horrorfilm åbner CPH PIX WEEKEND

15
19
.
Oct
10
2021
2021
Så er der under en uge til, at programmet til WEEKEND offentliggøres. Men allerede i dag kan vi løfte sløret for festivalens åbningsfilm den 9. november i Grand Teatret: ‘De Uskyldige’ fra den tidligere CPH PIX-vinder Eskil Vogt!

‘De Uskyldige’ handler om fire børn i et boligkompleks, som over en sommer opdager, at de har en helt særlig - og farlig - forbindelse. Med ét ben solidt plantet i arthouse og et andet i gysergenren formår Eskil Vogt at skabe en så gennemgående stemning af uro og mystik, at publikummet i Cannes efter sigende sad med mundbindet for øjnene. Læs mere om filmen her.

Til åbningsvisningen den 9. november vil du desuden kunne møde Eskil Vogt, og den 10. november vil du også kunne opleve ham i en times samtale om sin rolle som instruktør og manuskriptforfatter. Filmsludder præsenteres i samarbejde med Dagbladet Information og modereres af filmredaktør Christian Monggaard. Efter samtalen vises filmen.

Køb billet til åbningen den 9. november i Grand Teatret her.

Køb billet til filmsludder og visning den 10. november i Grand Teatret her.

Kom til programlaunch og forpremiere
Hvis du endnu ikke har skaffet billetter til vores programlaunch den 20. oktober i Empire, kan du nå det endnu. Her serverer vi drinks og byder på en eksklusiv forpremiere på den anmelderroste ‘Red Rocket’ efterfulgt af en Q&A med instruktør Sean Baker. Du vil også være iblandt de første til at få årets festivalprogram i hånden! 

Læs mere og køb billet til programlaunch den 20. oktober her.

Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.