cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Årets Surprise-film: Sorry to Bother You

26
27
.
09
09
2018
2018
SURPRISE: Årets måske vigtigste film kommer til CPH PIX. Boots Rileys udsyrede ‘Sorry to Bother You’ er årets Surprise-film og sidste tilføjelse til programmet.

"There's no film more scathingly clear-eyed about America in 2018", skrev GQ Magazine og nu kommer 'Sorry to Bother You' til CPH PIX.

Politiske komedier om race er ved at blive det nye sort, og efter Spike Lees 'BlacKkKlansman', der launchede årets PIX, er vi glade for at kunne følge op med rapperen Boots Rileys helt udsyrede fagforeningspropaganda film 'Sorry to Bother You' som årets surprise-film på CPH PIX.

Cassius Green (hvis navn udtales Cash is Green) er et fuldblods døgenigt, der fusker sig til et job som telefonsælger og viser sig at have forrygende evner i jobbet, da han opdager sin 'hvide' sælgerstemme. Med raketfart gør han karriere i den uskønne branche og møder den mildt sagt kulørte chef Steve Lift (Armie Hammer), og herfra går tingene for alvor galt. Som i splitterravende skørt.

Riley har skabt en film, der går til yderlighederne for at overraske. 'Sorry to Bother You' er i den grad en langt ude oplevelse med orgier, mutanter og mikrofonhår, men ikke mindst er den overraskende politisk, fuld af hug til det kapitalistiske system og the big, white man. Og så har den selvfølgelig et fedt soundtrack med Riley selv og score af Tune-Yards.

'Sorry to Bother You' kan, foreløbig, kun ses på CPH PIX. Fang den:

1/10 kl. 19.00 i Cinemateket. Køb billet.
2/10 kl. 21.30 i Dagmar. Køb billet.
8/10 kl. 21:15 i Cinemateket. Køb billet.

Men det er ikke det eneste...

Crystal Moselles Sundance-hit 'Skate Kitchen' får også en ekstravisning på CPH PIX. Det bliver på festivalens sidste dag den 10/10 kl. 16.45 i Cinemateket. Køb billet.

Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.