cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Berygtet Twitter-tråd bliver til hæsblæsende film

04
5
.
Nov
11
2021
2021
Er vores liv og adfærd på de sociale medier også interessant på det store lærred? Svaret er ja – og du kan selv opleve det, når CPH PIX går på WEEKEND og dykker ned i den digitale verden!

Er vores liv og adfærd på de sociale medier også interessant på det store lærred? Svaret er ja – og du kan selv opleve det, når CPH PIX går på WEEKEND og dykker ned i den digitale verden!

Her viser vi nemlig det hypede drama ’Zola’, som er baseret på historien om stripperen A’ziah ’Zola’ King, der i 2015 udsendte 148 tweets på et dommedagsroadtrip igennem Floridas kulørte undergrund. Med internetæstetik, humor og vilde fortællegreb er scenen sat for en neglebiddende tur ned i kaninhullet.


Taylour Paige spiller titelrollen som stripperen Zola, der kommer på et hæmningsløst dommedagsroadtrip.

Dobbeltliv og Tinder-swiping

Sociale medier er også omdrejningspunktet i Ayten Amins skarpsindige ’Souad’. Her vi følger den egyptiske 12-talspige Souad, som gør alt for at være en god datter i sin konservative familie, mens hun samtidig lever et frækt og farligt dobbeltliv på de sociale medier.

Derudover sætter CPH PIX også spot på de sociale mediers tidsalder med Cannes-hittet ’Zero Fucks Given’. Her spiller Adèle Exarchopoulos hovedrollen som den unge eskapistiske stewardesse, der mellem vagter strejfer omkring og swiper sig gennem tilværelsen.

Udforsk det fulde WEEKEND program

Du kan gå på opdagelse i vores WEEKEND program på cphpix.dk og læse mere om alle de spændende, nye danske og internationale film. WEEKEND programmet løber fra 10.-14. november og kan opleves i både København og Aarhus. 

Billetsalget er skudt i gang allerede nu. Vi glæder os til at se dig i biografen! 


Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.