cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

CPH PIX søger praktikanter til kommunikation

07
3
.
11
09
.
2017
2018
Er du en skarp kommunikatør, og kunne du tænke dig at prøve kræfter med PR, strategisk kommunikation på sociale medier eller produktion af videocontent for en af Københavns største kulturbegivenheder?

Så er det måske dig, vi leder efter.

Det vigtigste er ikke, at du er verdensmester i kommunikation (det skal du nok blive). Det vigtigste er, at du er villig til at lære, at du tør at springe ud i nye udfordringer og påtage dig ansvar – for det får du en masse af. Til gengæld lover vi en social og dynamisk arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, plads til skøre ideer og en masse sociale arrangementer.

Som praktikant i kommunikationsafdelingen kommer du til at indgå i et team med 5-6 andre praktikanter, en pressekoordinator og festivalens kommunikationsansvarlige. Du vil få ansvar for dine egne, mindre projekter, og derfor forventer vi, at du kan tænke kreativt og arbejde selvstændigt. Du har desuden et sundt forhold til research og kan levere opgaver af høj kvalitet i et hurtigt tempo. Er du flydende på engelsk i skrift og tale er det kun et plus, men bestemt ikke et krav.

Kommunikationsafdelingen søger praktikanter indenfor følgende områder:

Sociale medier: Tjekker du jævnligt dine newsfeed på diverse sociale medier, har du helt styr på forskellen mellem Facebook, Twitter og Instagram og har du sans for æstetik og lækkert indhold? Så er du måske vores nye SoMe-praktikant, der får ansvaret for at producere godt og kreativt indhold til vores mere end 38.000 følgere. Du vil kort sagt være med til at sikre, at festivalens indhold når ud til publikum, og det er selvfølgelig et stort ansvar. Men bare rolig, vi hjælper dig.

Videoproduktion: Elsker du at fortælle historier i levende billeder og kan du lide at nørde med filmtekniske detaljer som colorgrading og undertekster? Så er du måske vores næste videopraktikant, der skal hjælpe med at udvikle og producere videocontent til festivalens website og sociale medier. Det er primært sammenklip af trailers, interviews og Q&As med festivalens gæster, koncerter og andre events under selve festivalen, du kommer til at filme og klippe. Vi forventer, at du har stærke tekniske færdigheder og er rutineret bruger af Final Cut, Premier eller et andet klippeprogram. Praktikken kræver at du selv har kamera samt klippeprogram på computeren.

Dansk presse & redaktion: Kan du skrive og vinkle den gode historie og har du mod på at pitche historier ind til journalister over telefonen? Så er du måske en af vores næste pressepraktikanter. Dine arbejdsopgaver består i at finde de gode historier på tværs af festivalens program, skrive pressemeddelelser og nyhedsbreve, være i løbende dialog med journalister, opdatere festivalens hjemmeside og selvfølgelig se en hulens masse film. Du kommer til at skrive rigtig meget, og derfor er det et must, at du kan lide det – og at du gør det godt og fejlfrit.  

Praktisk info:

Praktikperioden løber fra 1. august til 31. oktober eller 31. januar, afhængigt af studie, og er som udgangspunkt fuldtid (37 timer), men arbejdspresset varierer, og vi tager selvfølgelig hensyn til dit studie. Praktikken er ulønnet og det er derfor vigtigt, at du kan bruge den som led i en igangværende uddannelse. Det er en forudsætning, at du kan arbejde alle dage (også weekender) under festivalen fra 27. september til 10. oktober.  

Ansøgningsfrist

Ansøgningsfrist er 15. april 2018 kl. 12.00. Vi indkalder løbende til samtaler. Send en motiveret ansøgning samt CV til praktik@cphpix.dk.

Har du spørgsmål til praktikstillingen, er du velkommen til at kontakte festivalens kommunikationsansvarlige, Sofie Bjerregaard, på sofie@cphpix.dk eller på tlf. 33454730

Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.