cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Danish delights på den sidste dag

10
3
/
10
09
2017
2018
PIX rejser 4 prægtige sejl på den filmiske talentudgave af Kongeskibet Dannebrog, når vi på festivalens sidste dag står til søs i biograferne med ‘Danmark’, ‘Muskelsvindler’, ‘Sange i Solen’ og ‘Doctor Harvig’.

Alle de nye danske film har haft stor tiltrækningskraft på publikum under årets festival, der slutter i morgen, onsdag, og netop derfor giver vi dig den dag en sidste chance for at se fire danske titler fra den meget omtalte New Danish Talents-serie.

Til tredje og sidste visning af den Soundvenue-roste film ‘Danmark’ kommer instruktøren Kasper Rune Larsen også og svarer på spørgsmål fra salen, efter at hans street-wise ungdomsfilm, om at blive voksen og tage ansvar, har rullet over lærredet.

‘Danmark’ går kl 16.45 i Cinemateket. Læs mere om filmen, se traileren og køb billet her.

Efter ‘Danmark’ kan du spæne afsted til Gloria og se ‘Muskelsvindler’, hvor det unge komettalent EIliott Crosset Hove spiller hovedrollen – som han for øvrigt også gør i årets vinder af hovedkonkurrencen New Talent Grand PIX: ‘Vinterbrødre’. Instruktøren bag ‘Muskelsvindler’ Mads Rosenkrantz Grage stiller op til Q&A efter den vedkommende roadmovie om tilværelsen i kørestolshøjde.

‘Muskelsvindler’ går kl 19.00 i Gloria. Læs mere om filmen, se traileren og køb billet her.

 

‘Sange i Solen’ og ‘Doctor Harvig’ er begge blevet rost for deres skuespilspræstationer, og efter fyldte sale ved deres respektive succespremierer har vi valgt at sætte dem op endnu en gang. Mens ‘Sange i Solen’ bruger naturen til at skabe en fortættet, lettere uhyggelig stemning, så er ‘Doctor Harvig’ et intimt værtshuskammerspil med enorm politisk slagkraft. Kristian Halken indtager den altdominerende hovedrolle som desillusionerede og påståede hjernekirurg Doctor Harvig, og i ‘Sange i Solen’ er det Charlotte Munck, som giver den som bekymret mor. Hun spiller over for de to unge stjernefrø Emma Sehested Høeg og Victoria Carmen Sonne.

‘Sange i Solen’ spiller kl 19.00 i Cinemateket. Se trailer, læs mere og køb billet til filmen her

‘Doctor Harvig’ spiller kl 22.15 i Empire. Se trailer, læs mere og køb billet her.

Praktisk info

Praktikperioden løber fra 1. august til 31. oktober og er som udgangspunkt fuldtid (30-37 timer), men arbejdspresset varierer, og vi tager selvfølgelig hensyn til dit studie. Praktikken er ulønnet, så det er en klar fordel, at du kan bruge den som led i en igangværende uddannelse. 

Det er en forudsætning, at du kan arbejde alle dage (også weekender) under festivalen fra 23. september til 6. oktober.

Sådan søger du

Gældende ansøgningsfrist er 19. juni 2019 kl. 12.00. Send en motiveret ansøgning samt CV til praktik@cphpix.dk.

Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.