cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

ENDELIG WEEKEND - CPH PIX er tilbage 10.-14. nov. 2021!

23
19
.
Sep
10
2021
2021
Under titlen WEEKEND præsenterer CPH PIX fem dage med nytænkende, unge filmskabere fra hele verden og et knivskarpt udvalg af de bedste nye film fra tidens mest originale navne. Fra genrefilm over kunstneriske eksperimenter til stærke fortællinger.

Det fulde program offentliggøres den 20. oktober i forbindelse med en eksklusiv forpremiere på Sean Bakers længeventede ‘Red Rocket’ i Empire Bio. Det er Sean Bakers første film efter storsuccessen ‘The Florida Project’, som også blev vist på CPH PIX i 2017. ‘Red Rocket’ er en kanonkugle af en film om en falleret pornostjerne, der vender ruineret tilbage til sin hjemby i Texas. Filmen har allerede høstet roser på filmfestivalerne i Cannes og Toronto og er spået gode chancer, når Oscar-statuetterne skal uddeles næste år.

Billetter til filmen og programlaunch kan købes her. 

Billetsalget til festivalen skydes også i gang den 20. oktober.

WEEKEND vil kunne opleves i Grand Teatret, Empire Bio, Dagmar, Cinemateket og Øst for Paradis den 10.–14. november, og med åbningsgalla i Grand den 9. november. Udover filmvisninger byder WEEKEND også på masterclasses med nogle af tidens mest talentfulde instruktører, happy hours og fester.

Alt det, der gør WEEKEND til den bedste tid på ugen. 

Vi glæder os og håber I vil med til vores programlaunch!

Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.