cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Film på Plænen: Candyfloss for alle sanser

30
30
06
06
2020
2020
Inden du vender næsen mod varmere himmelstrøg eller barrikaderer dig i Costa del Baghave, så læs lige med her. I løbet af de næste par sommersøndage kan du få et glædeligt gensyn med fire musikalske og romantiske crowdpleasere, når vi sammen med Tivoli viser film under åben himmel på Plænen.

Vi lægger allerede ud søndag den 5. med et ploterabendbrag og alletiders bedstsælgende R-rated female comedy i USA, Paul Feigs ‘Bridesmaides’. Ugen efter er vi for alvor on location, når Carstensens gamle have lægger scene til Hugh Jackman som ‘The Greatest Showman’. Den 19. juli er der kærestebrev til kærligheden selv, til Hollywood og filmmagien med Oscar-charmøren ‘La La Land’, og den 26. juli slutter vi af med et musikalsk brag i Bryan Singers ‘Bohemian Rhapsody’.

Alle filmene vises fra kl. 20.00. Og der er fri adgang til filmene, når entreen til Tivoli er klaret.

5/7
Bridesmaids

Annie har rundet de 30 og har stadig hverken karriere, kæreste eller egen lejlighed. Hendes liv er faktisk helt til rotterne, men da hun får chancen for at være første brudepige ved veninden Lillians fancy bryllup, beslutter Annie for én gangs skyld at gøre noget rigtigt. Det skal vise sig slet ikke at blive så let, men til gengæld bliver det sjovt. 'Bridesmaids' er forrygende underholdende, drivende romantisk og fuld af girlpower. Der er dømt polterabend på Plænen!

12/7
The Greatest Showman

Show, dans, luftakrobatik og en syngende svensk nattergal! Plænen i Tivoli er som skabt til at se eller gense den storcharmerende fortælling om den forældreløse P.T. Barnum, der drømte om at underholde og endte som verdens største showman. Der er masser af farver, drama og romantik i Hugh Jackmans underholdende musical. Skæggede damer, hjerter i brand og forrygende sange, der bliver hængende i ørerne.

19/7
La La Land

'La La Land' er et kærestebrev til kærligheden selv. Og til Hollywood og filmmagien. Seks Oscars og millioner af hjerter løb filmen med for sin charmerende historie om hyggepianisten Sebastian og den aspirerende skuespillerinde Mia, der forelsker sig hovedkuls og tvinges til at vælge mellem kærlighed og karriere. Kom og lad dig forføre, af Ryan Gosling og Emma Stone, der begge er uimodståelige, og af et romantisk eventyr, der går lige i sommerhjertet.

26/7
Bohemian Rhapsody

'Bohemian Rhapsody' er en medrivende hyldest til Queen, deres musik og deres uforlignelige forsanger, Freddie Mercury, der blev en af verdens mest elskede entertainere ved at gå imod strømmen og bryde med traditionerne. Lige som Queen skrev rockhistorie, har filmen om dem også allerede skrevet filmhistorie med et begejstret publikum verden over og hele fire Oscars - blandt andet til en enestående Rami Malek i rollen som Mercury.

Ena Sendijarević

Instruktør af "Take Me Somewhere Nice."

Ena Sendijarevica spillefilmdebut "Take Me Somewhere Nice” er historien om en hollandsk-bosnisk pige, der rejser tilbage til sine rødder for at besøge sin syge far og finde sig selv.

Gå ikke glip af “Take Me Somewhere Nice" på WEEKEND:

15. Nov kl. 19 i Cinemateket
Billetter

17. Nov kl. 15 i Empire Bio
Billetter

Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.