cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Forpremiere: ‘Stalins Død'

04
3
.
12
09
2017
2018
Kongen af politisk satire er tilbage! Den 13. december inviterer vi i samarbejde med Grand til forpremiere på Armando Iannuccis stjernespækkede ‘Stalins død’.

Skotske Armando Iannucci er garant for iskold og vanvittig morsom hudfletning af de politiske systemer – både på film og i serier. Sidst vi oplevede ham i biografen gjaldt det hans Oscarnominerede ‘In the Loop’ (2009), der blev anmeldt som “elitegymnastik for lattermusklerne”. Det samme kan man roligt sige om ‘Stalins død’, der udspiller sig omkring despotens sidste tæppefald i 1953 og ikke mindst stiller skarpt på de politiske rænkespil i kulisserne. For alle vil have en bid af magtkagen, men ingen aner, hvad de skal gøre med den. 

Jeffrey Tambor (Arrested Development, Transparent), Michael Palin (Monty Python) og Steve Buscemi (Reservoir Dogs) er blot nogle af de stærke navne og komiske genier, der befolker rollelisten i en hysterisk morsom film, der ikke uden grund har trukket sammenligninger til Kubricks mindst lige så vanvittige ’Dr. Strangelove’.

Filmen introduceres af Lasse Rimmer og efter visningen byder vi på kolde øl i gaden! Så kom – det bliver tæske sjovt! 

‘STALINS DØD' FORPREMIERE

Grand Teatret
Onsdag 13. december
19.00
Billetter 90kr. Køb HER 

Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.