cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Forpremiere: ‘The Disaster Artist’

19
3
.
01
09
2018
2018
CPH PIX og Empire Bio inviterer til forpremiere på ’The Disaster Artist’ den 31. januar med introduktion af og efterfølgende Q&A med Elias Eliot fra podcasten Han Duo.

Multitalentet James Franco har forvandlet den tragikomiske sande historie om den håbefulde filmskaber og excentriske Hollywood-outsider, Tommy Wiseau, til sin egen film og hyldest til det kuldsejlede projekt.

Baseret på Greg Sesteros bestseller-roman om den kaotiske tilblivelse af Tommys kultklassiker ’The Room’ fra 2003, er ‘The Disaster Artist’ en vanvittig morsom påmindelse om, at der ingen grænser er for, hvad du kan opnå, når du absolut ingen idé har om, hvad du laver.

James Franco, der er at finde både foran og bag kameraet, vandt tidligere på måneden en Golden Globe for sin rolle som Tommy Wiseau. På den stjernespækkede rolleliste finder man desuden lillebror Dave Franco som Wiseaus samarbejdspartner Greg Sestero, bedstevennen Seth Rogen, Alison Brie, Zoey Deutch, Zac Efron og Sharon Stone.

Elias Eliot fik oprindeligt ’The Room’ til Danmark i 2011, og har siden da arrangeret månedlige visninger i København samt rejst med filmen i Skandinavien. Han har desuden været konsulent på Greg Sesteros bog ‘The Disaster Artist’ og er medproducer på den kommende film ’Best F(r)rends’, der genforener Greg Sestero og Tommy Wiseau for første gang i 15 år. 

Elias Elliot er også den ene halvdel af podcasten Han Duo, der flere gange har haft Greg Sestero på besøg. Elias vil være tilstede både før og efter visningen for at fortælle mere om filmen kontra virkeligheden og svare på de mange spørgsmål, publikum måtte have.

‘THE DISASTER ARTIST’ FORPREMIERE

Empire Bio
onsdag den 31. januar
19.30
Billetter: 90kr.

Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.