cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Genre Came Sneaking

31
3
.
10
09
.
2017
2018
Genrefilmen gør sit indtog i den internationale independent-film. Kom og hør hvorfor i dag kl. 17:00 i Asta Bar. Gratis adgang.

Genrefilmen gør sit indtog i den internationale independent-film. Film som Shelley, Raw og The Greasy Strangler balancerer på hver deres måde mellem indie og klassisk genrefilm og overrasker med deres pludselige gys, gore eller bare fandenivoldske brug af suspense. Vi har inviteret en håndfuld PIX-aktuelle instruktører og producere i panelet – kig dem over skulderen og kom med ind i det kreative og kunstneriske maskinrum, hvor genrefilmens virkemidler jongleres effektivt. Mød bl.a. Ali Abbasi (Shelley), Tom Geens (Couple in a Hole, UK), den amerikanske producer af ‘Lace Crater’ Adam Kritzer, og den danske producer af Nina Forever (UK), Cassandra Sigsgaard og deltag i debatten om, hvad genrefilmen egentlig har at tilbyde arthouse! Moderator: Lars C. Detlefsen, Filmkonsulent ved Den Vestdanske Filmpulje. Præsenteres i samarbejde med Blodig Weekend.

Debatten vil være på engelsk. Der er gratis entre og først til mølle, så bare mød op i Cinematekets Asta Bar i dag kl.17:00.

Efter snakken fyrer vi op for Tom Geens forrygende ‘Couple in a Hole’, der flytter kammerspillet ud i skoven med strejf af horror og Golum. Kom og se, også i Cinemateket kl. 19:00. Billetter her.

Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.