cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Journalist / kommunikationsmedarbejder til Buster og CPH PIX

28
2
.
06
07
.
2021
2021
De københavnske filmfestivaler BUSTER og CPH PIX søger en journalist/kommunikationsuddannet, som er interesseret i et ansættelsesforløb med løntilskud inden for presse, kommunikation og kampagner/outreach med start d. 23. august 2021.

I kommunikationsafdelingen hos Copenhagen Film Festivals (de københavnske filmfestivaler) bliver du en del af et lille, energisk team, hvor du kommer til at arbejde med presse, kommunikation, sociale medier og kampagner/outreach.

Arbejdsopgaver

Dine arbejdsopgaver kommer bl.a. til at bestå i at finde de gode historier på tværs af festivalernes program, skrive pressemeddelelser, lave nyhedsbreve og løbende være i dialog med journalister, samarbejdspartnere mv. Det er nødvendigt, at du kan skrive godt og veloplagt til mange forskellige formater/kanaler.

Du kommer også til at producere videoer/reportager til vores forskellige digitale kanaler, så det er en stor fordel, hvis du er teknisk anlagt og samtidig har sans for at fortælle den gode historie – til forskellige målgrupper. Du kommer også til at lave indholdsproduktion (tekst/video/billeder mv.) til Instagram, Facebook og Twitter mv.  

Sideløbende kommer du til at hjælpe til med festivalernes outreach-indsats, der er med til at synliggøre festivalernes mange events/film til vigtige målgrupper. Samtidig får du mulighed for at hjælpe med kampagner og særlige events, hvilket også kræver, at du løbende er parat til at løse opgaver af mere praktisk karakter.

Vi lægger vægt på at du:

  • Skriver godt og veloplagt
  • Har en god visuel sans og kan producere indhold til sociale medier
  • Er kreativ, udadvendt og ansvarsbevidst
  • Er klar til at indgå i et dynamisk arbejdsmiljø og har lyst til at lære noget nyt
  • Er struktureret og god til at bevare overblikket, når der er travlt

Erfaring fra tidligere jobs på en nyhedsredaktion, en journalistisk arbejdsplads eller et kommunikationsbureau er et plus, men ikke en nødvendighed.

Kommunikationsmedarbejderen vil indgå i et team med 2 fuldtidsmedarbejdere og 2-3 praktikanter  

Send dit CV og en motiveret ansøgning (og eventuelle bilag) til job@cphfilmfestivals.dk inden d. 13. juli kl. 12:00.

Samtaler forventes at blive afholdt d. 16. juli i Kødbyen, København.  

Krav/vilkår

Løntilskudsstillingen er med forventet opstart d. 23. august 2021. Inden du søger et job med løntilskud, skal du tjekke via din A-kasse eller Jobcenter om du er berettiget til at søge et løntilskudsjob.

Kort om festivalerne:

BUSTER Film Festival er Skandinaviens største børnefilmfestival. Festivalen er organiseret under Copenhagen Film Festivals, der også driver CPH:DOX og CPH PIX. 35.000 børn, lærere og familier deltager på BUSTER hvert år. På festivalen viser vi hvert år cirka 100+ film, spil og tv serier. BUSTER afholdes i år fra 27/9-10/10. CPH PIX er Danmarks største spillefilmfestival. Den første udgave af PIX blev afholdt i april 2009. I 2016 fusionerede CPH PIX med BUSTER Filmfestival for børn og unge, så festivalen nu omfatter en målgruppe af både børn og voksne. Samtidig blev festivalperioden også flyttet fra april til oktober/november. I 2020 blev festivalen aflyst pga. COVID-19.

For yderligere oplysninger & eventuelle spørgsmål kontakt kommunikationschef Sune Blicher på sune@cphfilmfestivals.dk eller +45 31222661.

Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.