cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Mød Leos Carax på PIX

19
7
.
09
10
2018
2018
Kom med, når den uforlignelige franske auteur Leos Carax gæster filmskolen til en eksklusiv masterclass om sit filmiske oeuvre, der blandt andet tæller mesterværker som 'Boy Meet Girl' og 'Holy Motors'.

Den franske mesterinstruktør Leos Carax er sin helt egen, og hans værker ligner ingen andres med deres fremmedgjorte unge elskende i limbo mellem det neo-barokke og hyperrealistiske. Den 57-årige selvlærte instruktør og manuskriptforfatter er dog dybt inspireret af filmhistorien, lige fra Orson Welles til den franske nybølge, som hans første film 'Boy Meets Girl' fra 1984 særligt vidner om.

Mød Carax til en masterclass om hans filmiske oeuvre, der også tæller mesterværkerne 'De elskende fra Pont-Neuf' og 'Holy Motors'. Vi kommer også omkring hans kunstneriske metode og hans arbejde med skuespillere, samt hans længe ventede nye musical 'Annette' - med Adam Driver i hovedrollen og med manus og musik af det amerikanske band Sparks. Christoffer Boe er vært, og der vil være mulighed for at stille spørgsmål.

Under festivalen kan du også se hans film 'Holy Motors' og 'Boy Meets Girl' - Leos Carax vil være til stede ved visningen af 'Holy Motors'.

Masterclassen præsenteres i samarbejde med Filmskolens Efterudddannelse.

Leos Carax Masterclass

den 7. oktober kl. 13:00
Den Danske Filmskole
Billet: 150kr.

Holy Motors

den 6. oktober kl. 18:30
Grand Teatret
Billet: 95kr.

Boy Meets Girl

den 7. oktober kl. 21:15
Cinemateket
Billet: 95kr.

Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.