cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Kom på forlænget WEEKEND med ekstravisninger og nye film

15
15
.
Nov
11
2021
2021
Festivalen fortsætter til og med onsdag i Cinemateket, hvor vi blænder op for ekstravisninger og viser to spritnye film.

Det er mandag, men weekenden er ikke helt slut endnu. De næste tre dage byder vi nemlig på WEEKEND-ekstravisninger i Cinemateket, og så har vi tilføjet to helt nye film til årets festivalprogram: 'The Souvenir II’ og ‘Kupé Nummer Seks’!

Her får du en oversigt over de kommende dages visninger.

'The Souvenir II' er en af de mest hypede festivalfilm i år. Filmen vises på mandag kl. 19 i Cinemateket.

Se de nogle af de hypede festivalhits i dag
Nåede du ikke at se den Guldpalme-nominerede 'Lingui, The Sacred Bonds', har du igen chancen i dag kl. 17 i Cinemateket. Det er en gribende fortælling fra Tchad om en mor og datter, der sammen tager kampen op mod loven for retten til at bestemme over egen krop, da den blot 15-årige Maria bliver gravid.

Samspillet mellem mor og datter rammer også rent i ‘The Souvenir II’ kl. 19 i Cinemateket, når Tilda Swinton spiller overfor sin biologiske datter Honor Swinton Byrne. Filmen, der er én af årets mest hypede og bedst anmeldte, udspiller sig i 80'ernes England, hvor Julie (Honor Swinton Byrne) arbejder på sin afgangsfilm på filmskolen, imens hun forsøger at bearbejde tabet af sin kæreste med gode råd fra sin mor (Tilda Swinton). Og bare rolig - du behøver hverken se eller gense Souvenir 1 for at få en stor filmoplevelse!

Kl. 21.30 i Cinemateket giver vi dig mulighed for at opleve Oleg Sentsov populære ‘Rhino’, der tager os med på en intens nedstigning i den kriminelle underverden i 1990’ernes postsovjetiske Ukraine. ’Rhino’ er en hårdtslående oplevelse. Allerede fra den imponerende åbningssekvens, der sømløst dækker flere årtiers kollektiv historie, er man klar over, at ’Rhino’ er noget helt særligt.

'Den blå orkidé' er instrueret af den danske instruktør Carl Marott.

Ekstravisninger
Det er snart sidste chance for at komme til WEEKEND i biografen. Her får du en oversigt over alle vores ekstravisninger:

Mandag 15/11
17:00 Lingui, The Sacred Bonds, Cinemateket

19:00 The Souvenir II, Cinemateket

21:30 Rhino, Cinemateket

Tirsdag 16/11
16:30 Den blå orkidé, Cinemateket

18:45 Kupé Nummer Seks, Cinemateket

21:00 El Planeta, Cinemateket

Onsdag 17/11
16:45 Petite Solange, Cinemateket

18:45 Zola, Cinemateket

21:00 Bad Luck Banging or Loony Porn, Cinemateket

Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.