cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

Nu får du endelig chancen for at se prisvinderne fra Cannes, Venedig og Berlin 

05
5
.
Nov
11
2021
2021
Så er der kun få dage til, at startskuddet lyder til årets store WEEKEND-program!

I den kommende uge kan du opleve en række prisvindende perler fra de største filmfestivaler verden over. Her er der både banebrydende debutfilm og knivskarpe titler fra tidens mest originale navne. Det er film, som både bevæger og udfordrer.

Locarno-hittet 'Vengeance is Mine, All Others Pay Cash' er spækket med velkoregraferede slåskampe.

Mesterlig debut, VR-triumf og vanvidsplot 

I vores store Crystal Ball-konkurrence kan du blandt andet opleve Danica Curcic i den strålende Cannes-vinder ‘Murina’, der udspiller sig under varme kroatiske himmelstrøg. Med omdrejningspunkt i et voldsomt faderopgør, er filmen en solbeskinnet perle om magtspil, begær og glemte følelser.

Du kan også komme med på en virtuel rejse med den danske VR-vinder fra Venedig ‘Nattens ende’. Her venter en uforlignelig erindringsrejse under 2. verdenskrig – med dig som medpassager i jollen.

På årets WEEKEND kan du også blive blæst omkuld af den gakkede rumænske Berlinale-vinder ‘Bad Luck Banging or Loony Porn’, eller lade dig rive med af den indonesiske Locarno-vinder ‘Vengeance is Mine, All Others Pay Cash’. Som titlerne antyder, er der ikke sparet på noget i hverken plot eller formsprog.

Kusijanovic har skabt en spektakulær fortælling, der velfortjent vandt debutprisen i Cannes.

Q&A og åben reception 

WEEKEND byder desuden på særarrangementer til flere af filmvisningerne. Til visningen af ‘Murina’ den 12. november kan du for eksempel møde Danica Curcic til Q&A, mens du nyder et glas vin fra den kroatiske ambassade.

Du kan også møde holdet bag ‘Nattens ende’, når vi inviterer til åben reception med bobler i Grand Teatrets café den 13. november.

Køb din billet til de fænomenale, prisvindende film nu på cphpix.dk.

Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.