cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

PIX + Auteur: Filmsnak ved spisebordet

13
23
.
09
09
.
2018
2018
Kom med PIX og kulturinitiativet Auteur til to aftener fyldt med forrygende film, instruktørsnak og kulinariske oplevelser!

Mød Adam Christian Clark og Christian Tafdrup eller Kasper Kalle og Andreas Dalsgaard til en snak om film over spisebordet, når vi viser den kulsorte noir-komedie 'Newly Single' og det historiske kærlighedsdrama 'Christian IV - Den sidste rejse'.

Newly Single

Samtaler bliver altid lidt hyggeligere over et godt måltid mad. Derfor inviterer vi sammen med Auteur til en noget anderledes aften, hvor kompetent filmsnak møder kulinarisk oplevelse. Vi viser den kulsorte noir-komedie 'Newly Single' og går derefter ombord i delikate lækkerier, serveret af Hahnemanns Køkkens dygtige kokke.

'Newly Single' er løst baseret på instruktørens eget liv og fortæller historien om den lettere selvcentrerede filminstruktør Astor, som på kanten af sit store gennembrud formår at skubbe kæresten fra sig og derefter kaster sig hovedkulds tilbage på datingscenen. For bordenden sidder filmens amerikanske instruktør Adam Christian Clark og danske Christian Tafdrup, som sidste år gjorde sig bemærket i kønsdebatten med spillefilmen 'En frygtelig kvinde'. Der er lagt i kakkelovnen til en noget anderledes samtale hen over middagsbordet.

Christian IV - Den sidste rejse

Gastronomi, udfordrende film og ansigt til ansigt-samtale fusioneres! Instruktør Andreas Dalsgaard, skaberen af Auteur, er vært i eget hjem for en filmvisning, middag og debat med instruktøren Kasper Kalle, der viser sin nye storfilm 'Christian IV - Den sidste rejse'. Filmen fortæller historien om en syg Christian IV, der i karet rejser mod Rosenborg Slot for at dø. Undervejs sender kongen bud efter sin forhenværende kone, Kirsten Munk, men gensynet mellem de to vækker en fortid med utroskab og jalousi til live. Christian IV's sidste rejse bliver derfor en rejse ind i hans og Kirstens dramatiske ægteskab.

Newly Single

Hahnemanns Køkken
Søndag 30. september kl. 18.30
Billet: 300 kr.
Køb billet

Christian IV - Den sidste rejse

Hjemme hos Andreas Dalsgaard
Søndag 7. oktober kl. 18.30
Billet: 250 kr.
Køb billet

Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.