cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

PIX guider til MIX

13
3
10
09
2017
2018
MIX Copenhagen indtager de københavnske biografer med film, events, debatter og talks, der alle er med til at bryde fordomme om køn og seksualitet. Her er vores anbefalinger!

Rara
’Rara’ fortæller historien om den 13-årige Sara, der sammen med sin lillesøster bor hos sine to mødre og febrilsk må forsøge at navigere i et voksent farvand, især når velmenende men udvidende udenforstående tror, at pigerne lever i usunde omgivelser. Inspireret af en virkelig historie spidder filmen alle normer og fordomme. ‘Rara’ vises den 2/11 og 5/11. Læs mere her

The Constitution
I det østeuropæiske queerdrama ’The Constitution’ sættes forståelsen mellem mennesker og deres forskelligheder på højkant: for hvad er forskellen mellem serbere og kroatere, homoseksuelle og heteroseksuelle og mænd i kjoler eller jakkesæt? ’The Constitution’ kan opleves den 31/10 og 3/11. Læs mere her.

The Untamed
En af sidste års helt store PIX-darlings, Amat Escalantes ’The Untamed’, er nu tilbage på MIX. I ‘The Untamed’ befinder vi os i en lille afsides hytte i Mexico hos ægteparret Angel og Alejandra. De er først i 30’erne og allerede færdige med at forvente sig noget af livet. Der ligger et trekantsdrama og ulmer mellem de to og hendes bror, sygeplejeren Fabian, men så dukker den fremmede pige Veronica op og beretter om et hus nede ad floden, hvor man kan finde den fuldendte tilfredsstillelse. ‘The Untamed’ bliver vist den 31/10 og 2/11, læs mere her.

Vi ses på første række!

MIX COPENHAGEN

MIX er Danmarks største og ældste LGBTQ-filmfestival.

Se deres fulde filmprogram på mixcopenhagen.dk

Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.