cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

‘Revenge of Planet X’ LIVE

28
3
.
11
09
2017
2018
Nu sker det! Den 11. december vender Jakob Stegelmann og Christian Volfing tilbage med deres klassiske B-film fra Planet X i levende live – denne gang i Husets Biograf.

‘Revenge of Planet X’ er live-showet, hvor Jakob Stegelmann og Christian Volfing sætter den gode smag over styr og byder på et overflødighedshorn af klip, trailere, tegnefilm og sammendrag af film, man ikke troede fandtes – skabt af instruktører og producenter med en ukuelig tro på, at man selv med ganske få penge kan skabe stor filmkunst. 

Denne aften i Husets Biograf er det oversete mesterværker som ‘Shark Exorcist’, ‘Caress of the Moss Monster’, ‘Revenge of Dr. X’, der kommer under kærlighed behandling af de to herrer. Det sker selvfølgelig med den klare advarsel om, at live-programmet kan give alvorlige skader på publikums tillærte “gode” smag. Enkelte har aldrig kunnet se normale film igen!

Så tag hornbrillerne på, medbring nysgerrigheden og gør dig klar til at opleve de rystende og epokegørende filmstrimler live on stage.

'REVENGE OF PLANET X' LIVE

Husets Biograf
Mandag den 11. december
19.00 - 21.00
Billetter: 135kr.

Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.