cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

The Copenhagen beer revolution: gratis film + øl

08
3
/
10
09
2017
2018
Kalder alle øl-entusiaster! Kunne du tænke dig at vide mere om brygningsprocessen for øl? Og hvad med at smage den nye Carlsberg 1883-øl ganske gratis? Så sving forbi Cinemateket mandag d. 9. oktober, hvor vi i samarbejde med Carlsberg viser film og gør dig klogere på, hvordan øl egentlig er blevet til øl, som vi kender det i dag.

I anledning af Carlsbergs 170-års jubilæum kan du se dokumentarfilmen ’The Copenhagen Beer Revolution’ som skildrer, hvordan Carlsbergs bryggere revolutionerede øl-verdenen, da de lærte at kontrollere brygprocessen og opfandt rendyrkningsmetoden af gær.

Carlsbergs nyeste skud på øl-stammen, Carlsberg 1883, er en hyldest til gennembruddet, og den kan du selvfølgelig også få en smagsprøve på til arrangementet.

Mandag d. 9 oktober kl. 16.30 i Cinemateket.Det er gratis at deltage men billetter skal hentes HER

Praktisk info

Praktikperioden løber fra 1. august til 31. oktober og er som udgangspunkt fuldtid (30-37 timer), men arbejdspresset varierer, og vi tager selvfølgelig hensyn til dit studie. Praktikken er ulønnet, så det er en klar fordel, at du kan bruge den som led i en igangværende uddannelse. 

Det er en forudsætning, at du kan arbejde alle dage (også weekender) under festivalen fra 23. september til 6. oktober.

Sådan søger du

Gældende ansøgningsfrist er 19. juni 2019 kl. 12.00. Send en motiveret ansøgning samt CV til praktik@cphpix.dk.

Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.