cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

WEEKEND hylder de stærke fortællinger

28
28
.
Oct
10
2021
2021
Når WEEKEND løber af stablen fra den 10.-14. november, kan du blandt andet opleve filmsektionen The Human Touch. Den indeholder film af både nye instruktører og velkendte navne, som på original vis formår at dyrke dramaets tradition for historiefortælling og kraftfulde karakterportrætter. 

I The Human Touch præsenterer vi et stærkt udvalg af film, der udforsker sociale relationer og det menneskelige følelsesliv. Gå på opdagelse i filmsektionen The Human Touch og find film, der appellerer til dine følelser og tanker.

'Lingui, The Sacred Bonds' var i år nomineret til Guldpalmen på filmfestivalen i Cannes.


Cannes-hits, skriveorlov og en eskapistisk stewardesse

The Human Touch-sektionen byder på film som 'Lingui, The Sacred Bonds', en enkel og gribende fortælling fra Tchad af Mahamat-Saleh Haroun, der blev nomineret til Guldpalmen på filmfestivalen i Cannes.

Et andet af sektionens hits fra Cannes er 'Zero Fucks Given' med Adèle Exarchopoulos ('Adèles Liv') i hovedrollen som Cassandre, der er på en eskapistisk rejse som stewardesse for et lavprisflyselskab.

Du kan også tage med ud at rejse i fransk films førstekvinde Mia Hansen-Løves 'Bergman Island'. Her drager et ungt par på skriveorlov til Fårö, nær Ingmar Bergmans hjem, i en film om kunst, kærlighed og melankoli.

'Bergman Island' af Mia Hansen-Løve.

Instruktørmøder og filmsludder
The Human Touch byder på meget mere end film, og til visningen af 'Bergman Island', kan du møde og stille spørgsmål til filmens franske instruktør, Mia Hansen-Løve.

Er du mere til et godt gys, kan du høre filmredaktør på Dagbladet Information, Christian Monggaard, indlede visningen af den urovækkende horrorfilm ‘De Uskyldige’ den 10. november med en filmsludder med instruktøren og manuskriptforfatter Eskil Vogt.

Se alle filmene i The Human Touch og køb billet her.

Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.