cph pix
14.—17. november 2019
KontaktBranchePresseEnglishbuster filmfestival
2

WEEKEND udfordrer og udvider filmmediets grænser

30
1
.
Oct
11
2021
2021
The Wild Side er WEEKENDs filmsektion, der både udforsker alternative miljøer og karakterer, såvel som utæmmede, eksperimenterende formsprog.

Filmene kan opleves i både København og Aarhus fra den 10.-14. november - og sikkert er det, at filmene tager dig steder hen, du ikke har været før.

De er elegante, blide og andre gange rå og ukonventionelle. Billetsalget til WEEKENDs samlede program og The Wild Side er skudt i gang.

'Bad Luck Banging or Loony Porn' er den vildeste samfundssatire, der på intelligent vis kulegraver de moralske omvæltninger, coronakrisen har medført.

Uforsonlig horror, (sur)realisme og gyldne hverdagsøjeblikke

Oplev blandt andet årets rumænske Berlinale-vinder ‘Bad Luck Banging or Loony Porn’, der er mindst lige så vild som dens titel. Eller den neglebidende horrorfilm ‘The Scary of Sixty-First’, der retter frontalangreb på enhver magtstruktur gennem to veninders besættelse af Jeffrey Epsteins spøgelse.


Du kan også opleve tusmørket mellem tro og (sur)realisme i den virtuose film ‘Beginning’, hvor du får adgang til den lukkede verden omkring Jehovas Vidner.

Er du mere til de blide fortællinger, kan du også lade dig forføre af den underfundige kærlighedsfortælling ‘What Do We See When We Look at the Sky?’, der elegant viser hverdagens små tilfældigheder.

‘The Scary of Sixty-First’ eren uforsonlig horrorfilm, der giver genklag af Stanley Kubricks ‘Eyes Wide Shut’.

There is more on the Wild Side

Til flere af filmvisningerne byder WEEKEND desuden også på spændende oplæg og forfriskninger. Du kan for eksempel nyde en ”blodig” drik fra Goethe Instituttet, når vi viser den marxistiske vampyrkomedie ‘Bloodsuckers’ den 10. november.


Se alle filmene i The Wild Side og køb billet her.


Se mere

Få festival i din inbox!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, så du aldrig går glip af de seneste nyheder fra PIX.