cph pix
14.—17. november 2019
2

Presse

Er du journalist, og ønsker du at dække festivalen? Ansøg om en presseakkreditering og få fuld adgang til WEEKEND.

Det er nu muligt at ansøge om en presseakkreditering til WEEKEND 2019.

Presseakkrediteringer tildeles kun kritikere og journalister, og giver gratis adgang til alle ordinære filmvisninger under festivalen.

Det er vigtigt, at du i din ansøgning angiver, hvilket medie du repræsenterer samt hvilken dækning, du ønsker at lave af festivalen. Vi afgør, om der kan tilbydes en akkreditering på denne baggrund.

Bemærk, at der er ingen garanti om plads, og der skal hentes en billet til de ønskede visninger i de respektivebiografers billetsalg. Husk at medbring din akkreditering, da du vil blive bedt om at fremvise denne.

Ønsker du adgang til særarrangementer med en forhøjet billetpris (over 95,-) kan du kontakte os med oplysninger om den ønskede dækning af begivenheden.

Afhentning

Du vil få en bekræftelsesmail, når vi har modtaget din ansøgning. Vi gennemgår alle ansøgninger løbende. 

Når du har modtaget en mail om, at din akkreditering er blevet godkendt, kan du hente din presseakkreditering fra mandag den 11. november i Cinematekets billetstand, alle hverdage i tidsrummet 09.00-22.00.  

Adressen er Gothersgade 55, 1123 København K.

Har du spørgsmål vedrørende presseakkrediteringer eller til din dækning af festivalen, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Ansøg om en presseakkreditering ved at oprette eller logge ind på din CPH PIX-profil via ‘Ansøg her’ og udfyld ansøgningsformularen i akkrediteringsmodulet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på WEEKEND.

Ansøg om en presseakkreditering

Deadline for ansøgning: Inden 10. november, 2019.
Pris:
 Gratis.

Yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende presseakkrediteringer eller til din dækning af festivalen, er du velkommen til at kontakte os på:

press@cphpix.dk
+45 3345 4730