cph pix
14.—17. november 2019
2

Presse

Er du journalist, og ønsker du at dække festivalen? Ansøg om en presseakkreditering fra 14. oktober og få fuld adgang til WEEKEND.

Presseakkrediteringer tildeles kun kritikere og journalister, og giver gratis adgang til alle ordinære filmvisninger under festivalen.

Det er vigtigt, at du i din ansøgning angiver, hvilket medie du repræsenterer samt hvilken dækning, du ønsker at lave af festivalen. Vi afgør, om der kan tilbydes en akkreditering på denne baggrund.

Bemærk, at der er ingen garanti om plads, og der skal hentes en billet til de ønskede visninger i de respektivebiografers billetsalg. Husk at medbring din akkreditering, da du vil blive bedt om at fremvise denne.

Ønsker du adgang til særarrangementer med en forhøjet billetpris (over 95,-) kan du kontakte os med oplysninger om den ønskede dækning af begivenheden.

Du vil få en bekræftelsesmail, når vi har modtaget din ansøgning. Vi gennemgår alle ansøgninger løbende. 

Har du spørgsmål vedrørende presseakkrediteringer eller til din dækning af festivalen, er du altid velkommen til at kontakte os. 

Ansøg om en presseakkreditering ved at oprette eller logge ind på din CPH PIX-profil via ‘Ansøg her’-linket og udfyld ansøgningsformularen i akkrediteringsmodulet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen på WEEKEND.

Deadline for ansøgning: Inden 10. november, 2019.
Pris:
 Gratis.

Yderligere spørgsmål?

Har du spørgsmål vedrørende presseakkrediteringer eller til din dækning af festivalen, er du velkommen til at kontakte os på:

press@cphpix.dk
+45 3345 4730