cph pix
27.09—10.10 2018
2
presse
akkreditering
Er du journalist, og ønsker du at dække festivalen? Ansøg om en presseakkreditering fra slut-august og få adgang til alle ordinære filmvisninger og debatter under CPH PIX 2018.

Vi opfordrer alle journalister, der ønsker at dække festivalen til at ansøge om en presseakkreditering. En akkreditering giver gratis adgang til alle ordinære filmvisninger, debatter, talks og masterclasses under CPH PIX. Der gives dog ikke pladsgaranti, og derfor skal du hente en billet til de ønskede visninger i de respektive biografers billetsalg.

Bemærk!

Det er vigtigt, at du i din ansøgning angiver, hvilket medie du repræsenterer samt hvilken dækning, du ønsker at lave af festivalen. Festivalen afgør, om der kan tilbydes en akkreditering på denne baggrund, da der gives et begrænset antal akkrediteringer.

Du vil få en bekræftelsesmail, når vi har modtaget din ansøgning, hvorefter du kan hente din akkreditering i vores festivalcentrum. Vi gennemgår alle ansøgninger løbende.

Særarrangementer og events

Ønsker du også at dække et særarrangement under festivalen?
Så send os en mail på press@cphpix.dk med oplysninger om din ønskede dækning af begivenheden.

Ansøg om akkreditering her
Ansøg om presseakkreditering

Ansøg om akkreditering ved at oprette eller logge ind på din CPH PIX profil og udfylde ansøgningsformularen i akkrediteringsmodulet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen til CPH PIX 2018!

afhentNING AF akkreditering

Når du har modtaget din bekræftelse, kan du hente din presseakkreditering i festivalens informationsstand i Cinematekets foyer mellem 27. september og 10. oktober.

Cinemateket
Gothersgade 55
1123 København
Åbningstider:

Yderligere spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende presseakkrediteringer eller til din dækning af festivalen generelt, er du velkommen til at kontakte os på

Mail: press@cphpix.dk.
Tlf: +45 33 45 45 49