buster
23.09—06.10 2019
Englishcph pix

20 år med Super16 - jubilæumstalk

WEEKEND fejrer Super16 med en vaskeægte jubilæums-festtalk fuld af gamle elever, gode råd, skæve anekdoter og klip fra gæsternes produktioner.
14
.
Nov
16:30
Billetter
Udsolgt
År

Titel

20 år med Super16 - jubilæumstalk

original titel

Længde

90 min

Sprog

Undertekster

Land(E)

Medvirkende

Producere

manuskript

Distribution

Fotograf

Super16 fylder 20 i år, og det er der al mulig grund til at fejre, for den alternative filmuddannelse har for alvor været med til at berige dansk film og føre talenter sammen i nye spændende konstellationer. Alene fra WEEKENDs program kommer Jonas Arnby (‘Selvmordsturisten’), Marie Grahtø og Amalie Lyngbo Hjort (‘Psykosia’), Daniel Borgman og Katja Adomeit (‘Harpiks’) fra Super16. 

Super16 er meget mere end en filmskole. Det er en forening af unge filmskabere fra vækstlaget, hvis kompetencer udvikles over et treårigt forløb. Det er således medlemmerne selv, eller eleverne om man vil, der driver uddannelsesforløbet, og hvert år skal de nuværende medlemmer af Super16 optage seks nye instruktører, seks producere og fire manuskriptforfattere til at fortsætte foreningens fødekæde. 

Hvordan det overhovedet kan fungere, og hvordan det kan fungere så succesfuldt, kan du høre, når WEEKEND inviterer til jubilæums-festtalk med en række tidligere elever, der vil diskutere anekdoter og vise klip fra deres Super16-produktioner. Kom og mød blandt andre producer Amalie Lyngbo Hjort (‘Cutterhead’ og ‘Psykosia’), instruktør Ask Hasselbalch (‘Antboy’), manuskriptforfatter Sissel Dalsgaard Thomsen (‘The Return’), producer Jesper Morthorst (‘Stille hjerte’, ‘Rita’) og instruktør Tilde Harkamp (‘Jagtsæson’).

Bemærk billetpris 30 kr.

Og husk at fejringen af Super16 fortsætter torsdag aften med et brag af en fest på Søpavillionen. Du er inviteret! 


Instruktør

No items found.