buster
23.09—06.10 2019
Englishcph pix

Afslutningskoncert med Dengue Dengue Dengue

Gør dig klar til den vildeste afslutning på WEEKEND, når vi fyrer op for VEGAs dansegulv med en koncert fra peruvianske Dengue Dengue Dengue og deres syrede electro-cumbia!
17
.
Nov
19:00
Billetter
Udsolgt
År

Titel

Afslutningskoncert med Dengue Dengue Dengue

original titel

Længde

Sprog

Undertekster

Land(E)

Medvirkende

Producere

manuskript

Distribution

Fotograf

Efter et par fantastiske dage med en masse på programmet slutter WEEKEND af med et brag af en fest, når vi inviterer til koncert på VEGA med Dengue Dengue Dengue, der dykker de dybt ned i den afro-peruvianske musikhistorie. Kombinationen af deres hypnotiske latinamerikanske lyd og den elektroniske produktion gør det svært at holde sig fra dansegulvet. 

Dengue Dengue Dengue er lige nu aktuel med deres nye album Zenit & Nadir.

Efter deres debut i 2012 har Dengue Dengue Dengue etableret sig som en regulær drivkraft på den sydamerikanske cumbia scene. Musikalsk udforsker de alt fra psykedelisk cumbia til dub og indeholder referencer som kuduro samt zouk og på deres seneste album Zenit & Nadir, leger de med afro-peruvianske stilarter. Deres lydunivers og visuelle palette fortsætter med at vokse mens de tilføjer flere og flere lag. Det får altid et strejf af latinamerikanske rytmer og bygger sig dermed op til at være hypnotisk og mørk, men samtidigt festlig, livsbekræftende - og umulig at stå stille til. 

Da Dengue Dengue Dengue er lige så meget et visuelt projekt som et musikalsk et, kan man ikke undgå at lægge mærke til de ikoniske masker bandet bærer. Maskerne er fyldt med referencer til traditionelle eller indfødte elementer og er på samme tid kunstneriske og futuristiske. De fungerer som en visuel repræsentation af Dengue Dengue Dengues tilgang til musikken.

__________________

Dørene åbner kl. 19.00
Koncertstart: 20.00
Billetpris: 245 kr.

Instruktør

No items found.