buster
23.09—06.10 2019
Englishcph pix

Den blå orkidé

En udbrændt fotograf mister langsomt sit greb om virkeligheden, da han får arbejde i et lyssky foretagende. Et erotisk, gådefuldt og visuelt overdådigt syretrip gennem en ung mands psyke.
14
.
Nov
21:30
Billetter
Udsolgt
16
.
Nov
16:30
Billetter
Udsolgt

Gallapremiere d. 12/11 med instruktørbesøg og drinks.

Instruktør

Carl Marott

År

2020

Titel

Den blå orkidé

original titel

Den blå orkidé

Længde

79 min

Sprog

Undertekster

Land(E)

Danmark

Medvirkende

Producere

Per Damgaard Hansen

manuskript

Hans Frederik Jacobsen, Carl Marott

Distribution

Paloma Productions

Produktionsselskab

Paloma Productions

Fotograf

Anders Nydam

Fotografen Casper (Joachim Fjelstrup) er kørt fast i tilværelsen. Træt af dødssyge reklameopgaver, selvfede branchefester og et parforhold, han for længst er stået af på. Så da en gammel kollega præsenterer ham for et mystisk jobtilbud, takker han ja uden at tøve. Nat efter nat fører skumle mænd ham til en gammel lejlighed, hvor han uden forklaring skal skyde videoer af en eksotisk, afklædt kvinde. Mere konkret bliver ‘Den blå orkidé’ ikke, men det er netop pointen. I stedet følger vi den rådvilde fotograf gennem en mørk og sensorisk feberdrøm, hvor grænsen mellem begær og besættelse gradvist udviskes. Instruktør Carl Marott fuldender sin forførende techno-thriller med smukke, neonfarvede billeder og et pumpende elektro-score, som ville gøre selv Nicolas Winding Refn lilla af misundelse.

Instruktør

Carl Marott

Carl Marott er uddannet instruktør fra Den Danske Filmskole i 2013. Hans afgangsfilm ‘Oasen’ var nomineret af det amerikanske filmakademi til en Student Academy Award i kategorien Bedste udenlandske film og blev efterfølgende vist på både Göteborg International Film Festival og Odense International Film Festival. Marott har siden instrueret flere musikvideoer og reklamer. ‘Den blå orkidé’ er hans første spillefilm, som havde verdenspremiere i oktober 2020 på Austin Film Festival, hvor den vandt Dark Matters Jury Award.

No items found.

Trailer - Den blå orkidé