buster
23.09—06.10 2019
Englishcph pix

FIRESIDE CHAT: Ghita Nørby

Kom helt tæt på nogle af dansk films stjerner - de kronede og de nye - når WEEKEND inviterer til tre Fireside Chats i hyggelige og intime rammer på Library Bar. Søndag den 17. november kan du møde Ghita Nørby i samtale med TV- og radiovært Sara Bro om liv, karriere og vilde kvinder i kunst og film.

Sara Bro

Sara Bro har i mange år været et kendt ansigt og stemme på DR og TV 2. Senest fra talkshowet ‘Sara Bro på DR2’, der blev gæstet af alt lige fra Media til Helle Thorning-Schmist og tog emner op som køn, ligestilling og døden. Mød hende i samtale med Ghita Nørby den 17. november på Library Bar.

År

Titel

FIRESIDE CHAT: Ghita Nørby

original titel

Længde

60 min

Sprog

Undertekster

Land(E)

Medvirkende

Producere

manuskript

Distribution

Fotograf

Sektion

Præsenteres i samarbejde med Film Greater Copenhagen og Vision Denmark.

Ghita Nørby er en af Danmarks største, folkekære skuespillerinder med et CV, der tæller mere end 150 film og tv-serier. På årets WEEKEND er hun aktuel i Daniel Borgmans grumme og smukke ‘Harpiks’, i en rolle, der understreger hendes aldrig svigtende mod til at vælge stærke, kunstneriske film. 

Mød Ghita Nørby i en eksklusiv samtale med Sara Bro, der i mange år har været et kendt ansigt og stemme på DR og TV 2. Senest fra talkshowet ‘Sara Bro på DR2’, der tog emner op som køn, ligestilling og døden. 

Samtalen vil forelå i helt særlige afslappede rammer på Library Bar på Hotel Copenhagen Plaza, hvor publikum og kunstnere vil komme tættere på hinanden. 

Billetpris: 40 kr. 

Bemærk, der sættes kun 50 billetter i salg til talken. Billetterne er unummererede og købes online. Dørene åbner 45 min før talken, så kom i god tid, få en god plads og køb en drink i baren. Baren vil holde åben under hele arrangementet.

Samtalen vil blive afholdt på dansk.

Instruktør

No items found.