buster
23.09—06.10 2019
Englishcph pix

FIRESIDE CHAT: Marie Grahtø, Victoria Carmen Sonne & Eva Marie Rødbro

Kom helt tæt på nogle af dansk films stjerner - de kronede og de nye - når WEEKEND inviterer til tre Fireside Chats i hyggelige og intime rammer på Library Bar. Fredag den 15. november kan du møde instruktør Marie Grahtø, skuespiller Victoria Carmen Sonne og dokumentarist Eva Marie Rødbro i samtale med Ayşe Dudu Tepe om kvinder i film, fordomme og fremtidsdrømme.

Ayşe Dudu Tepe

Ayşe Dudu Tepe er skribent, samfundsdebattør og tidligere vært på Radio24Syv, hvor hun bl.a. stod bag programmet 'Nattevagten'. Mød hende i samtale med Marie Grahtø, Victoria Carmen Sonne og Eva Marie Rødbro på Library Bar den 15. november.

År

Titel

FIRESIDE CHAT: Marie Grahtø, Victoria Carmen Sonne & Eva Marie Rødbro

original titel

Længde

60 min

Sprog

Undertekster

Land(E)

Medvirkende

Producere

manuskript

Distribution

Fotograf

Sektion

Præsenteres i samarbejde med Film Greater Copenhagen og Vision Denmark.

Nye stærke kvinder i dansk film buldrer frem. På årets WEEKEND er Marie Grahtø aktuel med sin stilsikre debutfilm ‘Psykosia’, der kunne fejre verdenspremiere på årets filmfestival i Venedig. Victoria Carmen Sonne har en af de bærende roller i filmen, og har allerede som 25-årig markeret sig som en af landets største skuespiltalenter med en Bodil og Robert-statuette under bæltet. Og så er der dokumentarist Eva Marie Rødbro, hvis dokumentarserie ‘Prinsesser fra blokken’ blev et mega hit på DR3. Nu er hun klar med sin første dokumentar i spillefilmlængde ‘I Love You I Miss You I Hope I See You Before I Die’, der er i konkurrence på IDFA lige efter WEEKEND. 

Mød dem alle tre i en eksklusiv samtale med Ayşe Dudu Tepe, tidligere radiovært på Radio24syv.

Samtalen vil foregå i helt særlige afslappede rammer på Library Bar på Hotel Copenhagen Plaza, hvor publikum og kunstnere vil komme tættere på hinanden. 

Billetpris: 40 kr. 

Bemærk, der sættes kun 50 billetter i salg til talken. Billetterne er unummererede og købes online. Dørene åbner 45 min før talken, så kom i god tid, få en god plads og køb en drink i baren. Baren vil holde åben under hele arrangementet. 

Samtalen vil blive afholdt på dansk.

Instruktør

No items found.