buster
23.09—06.10 2019
Englishcph pix

FIRESIDE CHAT: Trine Dyrholm

Kom helt tæt på nogle af dansk films stjerner - de kronede og de nye - når WEEKEND inviterer til tre Fireside Chats i hyggelige og intime rammer på Library Bar. Lørdag den 16. november kan du møde Trine Dyrholm i samtale med Berlingskes kulturredaktør Anne Sophia Hermansen om karriere, unlikeable kvinder og at blive voksen i fuld offentlighed.

Anne Sophia Hermansen

Anne Sophia Hermansen er kulturredaktør på Berlingske og tidligere vært på Radio24Syv og Danmarks Radio. Hun er flere gange blevet fremhævet som en af landets mest markante meningsdannere. Mød hende i samtale med Trine Dyrholm den 16. november på Library Bar.

År

Titel

FIRESIDE CHAT: Trine Dyrholm

original titel

Længde

60 min

Sprog

Undertekster

Land(E)

Medvirkende

Producere

manuskript

Distribution

Fotograf

Sektion

Præsenteres i samarbejde med Film Greater Copenhagen og Vision Denmark.

Trine Dyrholm har været et kendt ansigt, lige siden hun som 14-årig optrådte med ‘Danse i måneskin’ til Melodi Grand Prix i 1987. I dag er hun en af landets mest roste og elskede skuespillere, der senest har sat sit uafrystelige indtryk i May el-Toukhys ‘Dronningen’, vinder af Nordisk Råds Filmpris. På WEEKEND kan hun opleves i Marie Grahtøs dristige debutfilm ‘Psykosia’, og i levende live i samtale med Berlingskes kulturredaktør og tidligere vært på Radio24syv, Anne Sophia Hermansen. 

Samtalen vil forelå i helt særlige afslappede rammer på Library Bar på Hotel Copenhagen Plaza, hvor publikum og kunstnere vil komme tættere på hinanden. 

Billetpris: 40 kr. 

Bemærk, der sættes kun 50 billetter i salg til talken. Billetterne er unummererede og købes online. Dørene åbner 45 min før talken, så kom i god tid, få en god plads og køb en drink i baren. Baren vil holde åben under hele arrangementet. 

Samtalen vil blive afholdt på dansk.

Instruktør

No items found.