buster
23.09—06.10 2019
Englishcph pix

Human Factors

Tysk thriller om en moderne familie, der (måske) hjemsøges af ukendte kræfter. En gådefuld, men stram og stilsikker film i ånden fra Haneke.
14
.
Nov
14:00
Billetter
Udsolgt

Instruktørbesøg

Mød instruktør og producent til Q&A efter filmen d. 14/11

Instruktør

Ronny Trocker

År

2021

Titel

Human Factors

original titel

Der menschliche Faktor

Længde

102 min

Sprog

fransk, tysk

Undertekster

Land(E)

Tyskland, Italien, Danmark

Medvirkende

Sabine Timoteo, Mark Waschke, Jule Hermann, Wanja Valentin Kube

Producere

Susanne Mann, Paul Zischler, Martin Rehbock

manuskript

Ronny TROCKER

Distribution

Angel Films

Produktionsselskab

Zischlermann filmproduktion, Snowglobe, Bagarrefilm

Fotograf

Man fornemmer fra starten, at noget er galt. Mystiske lyde og små tegn på indbrud. Men har der rent faktisk været nogen inde i deres hus, mens de var hjemme, eller er det noget, Nina bilder sig ind? Hun driver et stort reklamebureau i Tyskland med sin mand Jan, men deres forhold knager, da han tager en opgave for kontroversielt politisk parti uden at sige det. Spændingen ulmer, men det er på en weekendtur med deres to børn til familiens landhus i Belgien, at deres verden for alvor begynder at kollapse. 'Human Factors' er en stram og stilsikker film i ånden fra Haneke, der stiller lige så mange spørgsmål, som den besvarer.

Instruktør

Ronny Trocker

Ronny Trocker er født I Bolzano, Italien, og voksede op i en lille landsby i de nordlige italienske alper. Efter high school flyttede han til Berlin, hvor han arbejdede i flere år som lydtekniker og samarbejdede med en række radio- og lydkunstnere. I 2006 rejste han til Argentina for at studere på Universidad del Cine i Buenos Aires. Fire år senere i Europa, blev han optaget på den franske kunstskole Le Fresnoy – Studio des Artes Contempronais i Lille. Han bor og arbejder primært i Bruxelles. Hans arbejde inkluderer dokumentarer, fiktion og eksperimentelle kortfilm såvel som videoinstallationer, som er blevet vist til forskellige festivaller verden over. I 2016, havde hans første spillefilm, The Eremites, premiere ved Venedig Film Festivals Orizzonti sektion. Filmen blev nomineret til FIPRESCI prisen ved European Film Awards i 2017.

No items found.

Trailer - Human Factors