buster
23.09—06.10 2019
Englishcph pix
En mexicansk husmor infiltrerer narkokartellernes underverden for at finde sin datter. Ultra-intens slowburn-thriller med doku-realistisk kant.
14
.
Nov
18:30
Billetter
Udsolgt

Instruktørbesøg

Mød instruktøren til en Q&A efter visningen d. 14/11

Instruktør

Teodora Ana Mihai

År

2021

Titel

La Civil

original titel

La Civil

Længde

140 min

Sprog

spansk

Undertekster

Land(E)

Belgien, Rumænien, Mexico

Medvirkende

Arcelia RAMÍREZ, Alvaro GUERRERO, Jorge A. JIMENEZ

Producere

Hans EVERAERT, Jean-pierre & luc DARDENNE, Cristian MUNGIU, Michel FRANCO

manuskript

Distribution

Udi - Urban Distribution International

Produktionsselskab

Menuetto Film

Fotograf

Mexicos narkokarteller har lagt baggrund til mange actionfilm, men ingen af dem ligner 'La Civil'. Her er den ufrivillige hovedrolle nemlig en desperat, midaldrende husmor. Cielos datter bliver kidnappet i første scene. Ingen er til at stole på, så hun begynder at infiltrere byens underverden med ét eneste mål: At få sin datter tilbage. Instruktør Teodora Ana Mihais baggrund som dokumentarist lader sig ikke skjule i hendes første spillefilm, hvor hvert eneste ultra-intenst øjeblik er forankret i den rå virkelighed, mens det labyrintiske plot veksler mellem slowburn-thriller og eksplosiv action.

Instruktør

Teodora Ana Mihai

Teodora Mihai (f. 1981) er en belgisk-rumænsk dokumentarinstruktør og manusskriptforfatter. Hun blev født i Bucharest, Rumænien. Mihai læste film på Sarah Lawrence College (New York) og har siden også arbejdet som script supervisor, instruktørassistent og TV-instruktør. ’La Civil’ er Mihais første spillefilm.

No items found.

Trailer - La Civil