buster
23.09—06.10 2019
Englishcph pix

Nattens ende (VR)

Prisvinderen for bedste virtual reality-fortælling på dette års Venedig Film Festival er en uforlignelig erindringsrejse under 2. verdenskrig
13
.
Nov
10:00
Billetter
Udsolgt
13
.
Nov
11:30
Billetter
Udsolgt
13
.
Nov
13:00
Billetter
Udsolgt
14
.
Nov
10:00
Billetter
Udsolgt
14
.
Nov
11:30
Billetter
Udsolgt
14
.
Nov
13:00
Billetter
Udsolgt

D. 13/11 kl. 14.45 inviterer vi på et glas bobler til åben reception i Grands café, hvor du kan møde holdet bag og høre mere om værket.

Instruktør

David Adler

År

2021

Titel

Nattens ende (VR)

original titel

Nattens ende (VR)

Længde

49 min

Sprog

dansk

Undertekster

Land(E)

Danmark

Medvirkende

Jens Jørn Spottag, Niklas Herskind, Lea Gregersen

Producere

Mads Damsbo, Mikkel Skov

manuskript

Distribution

Makropol

Produktionsselskab

Makropol

Fotograf

Træd ombord i jollen, der fører dig på en erindringsrejse som ingen anden. En både innovativ og hjemsøgende virtual reality-film venter dig. Vi begynder i mørke. Stilhed. Med os i jollen er vores fortæller (Jens Jørn Spottag), som modfaldent færger os ind i sine minder fra 2. verdenskrig. Ruinøse bybilleder driver forbi, idet en flugtfortælling udfolder sig. Med sans for VR-teknologiens filmiske potentiale spejler instruktør David Adler og produktionsselskabet Makropol hukommelsens porøsitet med en glitchy æstetik, der efterlader billederne i et digitalt morads. Velkommen på rejsen til nattens ende.

Instruktør

David Adler

David Adler er uddannet instruktør fra Den Danske Filmskole. Hans seneste værker er 'Nattens ende', produceret af Makropol og ’Smagen af sult VR’ (2020), co-produceret med Zentropa og udvalgt til Venedig Filmfestival sidste år. Adlers film er ofte forankret i bestemte historiske perioder eller begivenheder. Hans første store elevproduktion. 'Hvid' er en fortælling om fadermord i de store polarekspeditioners tid. Filmen ’Sort’ var, ligesom hans prisvindende spil ’1916-Der Ubekannte Krieg’, inspireret af en ung soldats dagbogsoptegnelser fra skyttegravene under 1. verdenskrig.

No items found.