buster
23.09—06.10 2019
Englishcph pix

Neptune Frost

Afro-futuristisk techno-musical fra Rwanda. Årets største visuelle trip er et vildt og stolt oprør mod neo-kolonialismen i internettets tidsalder.
13
.
Nov
22:00
Billetter
Udsolgt
Instruktør

Saul Williams, Anisia Uzeyman

År

2021

Titel

Neptune Frost

original titel

Neptune Frost

Længde

105 min

Sprog

engelsk, fransk, swahili

Undertekster

Land(E)

Rwanda, USA

Medvirkende

Producere

Stephen Hendel, Ezra Miller, Dave Guenette, Maria Judice

manuskript

Saul Williams

Distribution

Caa - Creative Artists Agency

Produktionsselskab

Swan Films

Fotograf

Anisia Uzeyman

Et cinematisk raveparty i feltet mellem film og visuel kunst - og et postkolonialt frontalangreb på de kræfter, der fortsat udnytter det globale Syd. I Burundi og Rwanda slider minearbejdere med at grave råmaterialerne til verdens laptops og mobiltelefoner frem af Jordens indre. Men en guerillahær af androgyne hackere starter en kosmisk revolution i Saul Williams (som også har skrevet musikken) og Anisia Uzeymans afro-futuristiske techno-musical. 'Neptune Frost' er årets største visuelle trip. Med lokale kunstnere i alle roller er den samtidig et selvbevidst, sort manifest: en dyb hyldest til afrikansk kultur med blikket rettet mod fremtiden.

Instruktør

Anisia Uzeyman & Saul Williams

Anisia Uzeyman er skuespiller, dramatiker og instruktør. Hun blev født i Rwanda, og læste teater ved the Superior School of Theater i Frankrig. Uzeymans debutfilm, 'Dreamstates', blev optaget udelukkende på iPhones og har Saul Williams, William Nadylam og Beau Sia som medvirkende. Saul Williams er amerikansk poet, musiker og skuespiller. Han debuterede som skuespiller i Marc Levins 'Slam', som han også var medforfatter på. Saul Williams har udgivet fem poesibøger, der er blevet oversat til adskillige sprog. Saul Williams har også udgivet seks album og samarbejdet med musikere som Kanye West, Janelle Monae og Nine Inch Nails. 'Neptune Frost' er deres Anisia Uzeyman og Saul Williams' første fælles projekt.

No items found.

Trailer - Neptune Frost