buster
23.09—06.10 2019
Englishcph pix

To Kill the Beast

Emilia leder efter sin bror i junglen, men finder noget helt uventet: Et spirende seksuelt begær. Imens lurer et ukendt bæst i den tætte tåge.
13
.
Nov
17:00
Billetter
Udsolgt
Instruktør

Agustina San Martin

År

2021

Titel

To Kill the Beast

original titel

Matar a la Bestia

Længde

79 min

Sprog

spansk

Undertekster

Land(E)

Argentina, Chile, Brasilien

Medvirkende

Tamara ROCCA, Ana BRUN, Joao MIGUEL, Sabrina GRINCHSPUN

Producere

Diego Amson

manuskript

Distribution

The Party Film Sales

Produktionsselskab

Caudillo Cine, Estúdio Giz, Oro Films, Lucila de Arizmendi

Fotograf

Dybt i den sydamerikanske jungle er det ikke kun grænsen mellem Argentina og Brasilien, som kan være svær at tegne. I tråd med kontinentets tradition for magisk realisme slører dette arthouse-bæst også grænsen mellem tro og overtro, drømme og virkelighed. Filmen følger den unge Emilia, som i jagt på sin forsvundne bror flytter ud til sin tantes småt besøgte vandrehjem. Her møder hun en smuk, ung kvinde, der tænder et ukendt begær i hende. Seksualiteten spirer, alt imens lokalbefolkningen jagter et mystisk bæst i den tætte tåge. En stemningsmættet debut, der sætter kvindeligt begær i centrum.

Instruktør

Agustina San Martin

Agustina San Martín blev født i Buenos Aires. San Martín debuterede med kortfilmen ‘The Swedish Cousin’ (2017), som hun skrev og instruerede med Inés María Barrionuevo. Filmen premierede på Berlinalen. San Martíns kortfilm ’Monster God’ (2019) modtog special mention på Cannes filmfestival.

No items found.