buster
23.09—06.10 2019
Englishcph pix

Wood and Water

En aldrende mor rejser til Hong Kong for at besøge sin fraværende søn i en film så blid og meditativ som den tai chi, hun opdager på vejen.
14
.
Nov
14:15
Billetter
Udsolgt

Instruktørbesøg

Mød instruktøren d. 10/11 i Øst for Paradis og d. 11/11 i Cinemateket.

Instruktør

Jonas Bak

År

2021

Titel

Wood and Water

original titel

Wood and Water

Længde

79 min

Sprog

Cantonese, engelsk, tysk

Undertekster

Land(E)

Tyskland, Frankrig

Medvirkende

Producere

Charlotte Lelong, Jonas Bak

manuskript

Distribution

Trance Films

Produktionsselskab

Trance Films

Fotograf

Med få ord og på blot 79 minutter formår tyske Jonas Bak at male et mangefacetteret og bevægende billede af ensomhed, alderdom og de komplicerede relationer, som skaber en familie. Anke er nyligt pensioneret og ser frem til en ferie med sine voksne børn, men da sønnen aflyser på grund af urolighederne i Hong Kong, rejser hun alene til den anden side af jorden for at besøge ham. Det nænsomme soundtrack af Brian Eno sætter tempoet for en smuk og dvælende film, og især scenerne i Hong Kong fanger den meditative følelser af at lade sig fortabe i lysene og ensomheden i en fremmed storby.

Instruktør

Jonas Bak

Jonas Bak (f. 1985, Tyskland) er uddannet instruktør fra Edinburgh College of Art. Bak har siden boet i London og Hong Kong, hvor han arbejdede som instruktør og fotograf, og er nu bosat i Freiburg. Han har skrevet og instrueret to kortfilm, ‘Wanderdrachen’ (2016) og ‘One and Many (2017). ’Wood and Water’ havde verdenspremiere på Berlin Filmfestivalen.

No items found.

Trailer - Wood and Water